Privé jet Olympische Spelen

Om de twee jaar worden de Olympische spelen georganiseerd door het Internationaal Olympisch Comité. Heeft u dit mondiale sportevenement altijd al een keer willen bijwonen? First Class Aviation stelt u in staat om met een privé jet naar de Olympische Spelen te reizen. Maak een van de grootste sportevenementen ter wereld van dichtbij mee. Onze privé jets zijn in staat om een select gezelschap of groep op passende wijze te vervoeren. Een goedkope vlucht om snel uw bestemming te bereiken, of een luxe jet met alles erop en eraan om de beleving compleet te maken? Bekijk de mogelijkheden op onze website.

Privé jet Olympische Spelen huren

Een privé jet voor de Olympische Spelen huren maakt het mogelijk om een unieke beleving werkelijkheid te maken. U kunt de Olympische spelen met uw zakenrelaties bezoeken, of u gaat samen met vrienden en fans uw favoriete sporter achterna. Zorg dat u precies op tijd aankomt om uw favoriete onderdeel bij te wonen en vlieg zonder onnodig te stoppen. Met een privé jet naar de Olympische Spelen levert u nog meer voordelen op. Geen wachttijden bij het vliegveld, de beste zorg tijdens uw vlucht en aanvullende service naar wens. Wilt u ook een taxi klaar hebben staan na de landing? Dan zorgt First Class Aviation ervoor dat dit geregeld wordt. Alles is bespreekbaar.

Olympische Zomerspelen of Winterspelen bijwonen

Met First Class Aviation kunt u met een privé jet naar de Olympische Zomerspelen maar een privévlucht naar de Olympische Winterspelen is ook mogelijk. Wilt u genieten van de beste zorg? Voor, tijdens en na uw vlucht genieten van alle voordelen die we u te bieden hebben? Omdat de Olympische Spelen regelmatig buiten Europa georganiseerd worden, zorgen wij met onze intercontinentale vluchten voor de ultieme privacy, flexibiliteit en comfort tijdens de langere reis. First Class Aviation werkt samen met streng geselecteerde operators en luchtvaartmaatschappijen die voldoen aan alle internationaal geldende regels. Zo garanderen wij de maximale veiligheid tijdens uw vlucht.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u weten wat het kost om met een privé jet naar de Olympische Spelen te vliegen? Neem contact met ons op of vul het online aanvraagformulier in om een prijsindicatie of offerte te ontvangen binnen 24 uur. Krijgt u liever eerst wat extra informatie over onze toestellen of onze service? We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden.

First Class Aviation Gallery